GALATASARAY’DAN BOMBA MOHAMMED TAKASI
26 Mart 2021Süper Lig’i de göstermiş olduğu performans Dolayısıyla siyah-beyazlı ekip Lider Beşiktaş’ın ardından ikinci sırada kendine yer bulan de Çetin bir şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip Galatasaray’ın geçtiğimiz kış döneminde kadrosuna dahil etmiş olduğu Mısırlı golcü Mustafa Muhammed Süper Lig kapsamında çıkmış olduğu 8 mücadelede 5 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Mısırlı golcü harika bir performans ortaya koyarken Avrupa kulüplerinin de ilgisini üzerine toplamayı başardı.
Özellikle İtalya liginden ciddi talipleri bulunan Mısırlı golcü için spekülasyonlar ortaya atıldı. İtalyan devi Lazio performans ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Vedat Muriç’i takımdan gönderme kararı aldı ve bu doğrultuda Mısırlı golcüye göz kırptı.
TAKAS YOLU ARAŞTIRILIYOR
Sarı-kırmızılı ekip Galatasaray’ın formasını terletti ilk 5 mücadelede 5 kez rakip fileleri havalandırarak harika bir başlangıç yapan Mustafa Muhammed henüz çok az karşılaşmada forma giymesine rağmen Avrupa kulüplerinin ilgi odağı oldu.
İtalyan devi Lazio yollarını ayırmayı planladığım Vedat Muriç’in yerine bir santrafor oyuncusu ararken sarı-kırmızılı ekibe sürpriz bir takas teklifi götürmeyi planladığı iddia edildi. İtalyan basınında yer alan habere göre Vedat Muriç i herhangi bir İngiltere Premier Lig ekibine bonservis bedeli ile gönderemeyecek seni düşünen lezyonu sportif direktörü Galatasaray’a Vedat Muriç Mustafa Muhammed için nabız yokladı. Galatasaray kurmayları Mustafa Muhammed ve Vedat Muriç arasında olacak takas için bilgi isteyen menajere bilgi vermedi.
GALATASARAY İSTEMİŞTİ
Geçtiğimiz kış transfer periyodunda zaMalek kulübünden 2 milyon dolar ücret ile 1,5 seneliğine geçici olarak kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekibi Galatasaray, oyuncunun bonservisini alma maddesini de elinde bulunduruyor. sarı-kırmızılılar Mısır kulübüne 4 milyon dolar ödemesi sonunda Mısırlı Yıldız Mustafa Muhammed’i kalıcı olarak kadrosuna dahil edebilir.
Sarı kırmızılı ekip Galatasaray, Vedat Muriç Çaykur Rizespor forması giyerken oyuncuyu ciddi bir şekilde kadrosuna dahil etmek istemiş ancak işin mavili Karadeniz temsilcisi Galatasaray’ın Ezeli rakibi Fenerbahçe ile anlaşınca transfer olumlu sonuçlanmamıştı. Fenerbahçe’de forma giydikten sonra Kosovalı golcü 18 buçuk milyon Euro bonservis bedeli ile İtalyan Lazio nun kadrosuna dahil olmuştu