FENERBAHÇE TEKNİK ADAM ARAYIŞLARINA DEVAM EDİYORLAR

FENERBAHÇE TEKNİK ADAM ARAYIŞLARINA DEVAM EDİYORLAR

18 Aralık 2021 0 Yazar: 4x4FutbolGuncel

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe yeni teknik adam arayışlarına devam ediyorlar. Bu sezon süper lig de kötü bir başlangıç yaparak şampiyonluk yolundan kopmuş durumdalar.

Sarı kanarya bu sezon süper lig de istediği sonuçları alamayarak lider bordo mavili takım Trabzonspor ‘un 12 puan gerisinde kalan takım ‘da Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile sezon başından beri yollarını ayırma düşüncesi devam ediyor.

Süper lig de geri de kalan 16 haftada 12 teknik adam ile yollar ayrılırken bu takımlardan birisi de Fenerbahçe olacak mı göreceğiz.

Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollar ayrıldıktan sonra ise sarı lacivertli takım da gelecek isim netleşene kadar göreve 54 yaşındaki Tahir Karapınar’ın getirilmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE’DE AYRILIK HABERLERİNİN ASLI YOK

Sarı lacivertli takım da Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarının ayrılmasının arkası tamamen boş görünüyor.

Gündem de her gün bir teknik adam ismi ile anılan sarı lacivertli takımın şuanda özellikle başkan Ali Koç ‘un böyle bir çalışması yok.

Süper lig de zaten iplerin çoktan koptuğu bir zaman da teknik adam değişikliğinin hiçbir faydasının olmayacağı gerçeği de çok açık ortada ki son günler de ki göstermiş oldukları etkili oyunun da sonuçlarını alacaklardır.

Devre arasına kadar sarı laciverti takım Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yola devam edecekler. Ve şuan da yerlerine herhangi bir teknik adam arayışları yok.

Takım içinde ki olumlu havayı da bozmak istemeyen yönetim bu sezonu en Portekizli teknik adam ile tamamlayacaklar.

 

PEREİRA’NIN YERİNE TAHİR KARAPINAR İSMİ

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe’ de Portekizli teknik adam Vitor Pereira’ nın yerine düşünülen bir başka geçici isim ise 54 yaşındaki İzmirli teknik adam Tahir Karapınar ismi ortay açıkmış durumda.

UEFA – Pro lisansına sahip olan teknik adam sarı lacivertli takım da şuan da Gençlik gelişim koordinatörü görevini devam ettiriyor.

Daha önce de sarı lacivertli takımın başına geçici olarak gelen teknik adam Tahir Karapınar 2019 – 20 sezonunun sonunda 9 karşılaşmada takımın başında yer almış ve 1.44 puan ortalaması yakalamıştı.

LİDER TRABZONSPOR’U TEDİRGİN EDİYORLAR

Lider Trabzonspor ‘un en yakın ve güçlü takipçilerinden olan sarı lacivertli takım Fenerbahçe süper lig de ki Çaykur Rizespor karsısında ki etki ve 4 – 0 lık gollü maç sonun da bordo mavili takımın rakibini ensesinde hissettikleri an hemen hataya yaparak ilk mağlubiyetlerini de almışlardı.

Bu gidişatın devam etmesi ile beraberinde bordo mavili takımın daha çok fazla puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum.

İlk yarının bitimine 3 hafta kala sarı lacivertli takım büyük olasılık ile lider ile aradaki puan farkını tek sayılara düşürerek ikinci yarıya daha etkili girmek isteyecekler.