Pereira Yönetimden Forvet İstiyor

Pereira Yönetimden Forvet İstiyor

15 Temmuz 2021 Kapalı Yazar: 4x4FutbolGuncel

Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, yönetimden forvet hattına destek istiyor. Kanarya, Portekizli teknik adam gelmeden önce İngiliz stoper Steven Caulker ile Hamburg doğumlu Serdar Dursun’un transferlerini tamamlamıştı. Deneyimli hoca şimdi de yeni forvetler için listeyi Sarı Lacivert yönetime iletti. İşte aranan forvet isme dair detaylar…

Kanarya, gelecek sezon için kadrosunu tamamlamak üzere. Teknik direktör Vitor Pereira, hâlihazırda geniş bir kadroya sahip takım için golcü arayışlarında. Şu an için Tanzanyalı futbolcu Mbwana Samatta, 25 yaşındaki Kemal Ademi ve 1 Temmuz 2021’de imza atan Serdar Dursun güçlü bir üçlü oluştursa da tecrübeli çalıştırıcı bir ismi daha takıma eklemek istiyor.

Serdar Dursun, 2. Bundesliga ekiplerinden Darmstadt’tan 2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer oldu. 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek. Almanya’nın Hamburg kentinde doğan Serdar Dursun 1,90 metre boyunda ve santrafor mevkiinde oynuyor.

Boupendza Aranan İsim Olmayabilir

Kanarya, bir süre önce Gabonlu yıldız Aaron Boupendza için görüşmeler gerçekleştirdi. Fakat aranan golcünün 24 yaşındaki sol kanat olmayacağı düşünülüyor. Bunun nedeni ise Aaron Boupendza’nın Vitor Pereira’nın kriterlerini karşılamaması. Başarılı hocanın pivot santrafor aradığı biliniyor. Portekizli teknik direktör, 2015- 2016 sezonunda da Fenerbahçe için Van Persie yerine Fernandao’yu seçmişti.

34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Fernandao 1 Temmuz 2015 tarihinde 6 milyon 500 bin Euro’ya Serie A ekibi Club Athletico Paranaense’den transfer olmuştu. Sağ ayağını kullanan forvet, Rio de Janeiro doğumlu. Tecrübeli yeteneğin mukavelesi, 1 Temmuz 2018’de sona ermişti.

Karar Vitor Pereira’nın

Fenerbahçe, çalıştırıcısını seçmeden önce çift ayağı ile de oynayabilen Serdar Dursun’u ve defans mevkiinde oynayan Steven Roy Caulker’ı kadrosuna eklemişti.

29 Aralık 1991’de İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyaya gelen Caulker’ın resmi futbol kariyeri, Tottenham’da forma giymesi ile başladı. 1,91 metre boyundaki oyuncu, 15 Ocak 2019’da Alanyaspor’a 600 bin Euro karşılığında dahil oldu. Steven Roy Caulker, Sarı Kanarya’ya 4 milyon 400 bin Euro karşılığında geldi.