
Galatasaray’a Avrupa’dan İki Transfer
7 Temmuz 2021
Galatasaray’da yeni sezon için transfer görüşmeleri hız kesmiyor. Sarı Kırmızılı takımın listesine eklediği son isimler arasında Slavia Prag takımından Nicolae Stanciu ile Fransız ekiplerinden Girondins Bordeaux’da forma giyen Yacine Adli yer alıyor. Sarı Kırmızılılar ile Slavia Prag, Rumen oyuncu için pazarlığa başladı. Nicolae Stanciu için istenen rakam 8 milyon Euro.
Kadrosunu güçlendirmek için yeni isimleri değerlendiren Cimbom, Avrupa’dan 2 transfer yapmak için kolları sıvadı. Bunlardan ilki sağ ayağı ile oynayan 1.69 boyundaki Nicolae Claudiu Stanciu. 1993’te Romanya’da dünyaya gelen Nicolae Stanciu, Çek takımı SK Slavia Prag’ta orta saha mevkiinde oynuyor. Bu sürpriz transfer haberi, Çekya’dan geldi. Sport.cz adlı haber sitesinde Türk futbol kulüplerinden Galatasaray’ın, Slavia Prag’ın gözde oyuncusu Stanciu ile ilgilendiği yer aldı. Alınan duyumlar iki tarafın rakamda anlaştığı takdirde masaya oturabileceği yönünde.
Çek Ligi’nin En Başarılı Oyuncularından

Nicolae Stanciu, Çek liginde forma giyen en başarılı ve yüksek değerli oyunculardan biri olarak biliniyor. Prag ekibi genç futbolcu için 8 milyon Euro talebinde bulundu, fakat Sarı Kırmızılı yönetim bu ücreti bir hayli fazla buldu. Ortak bir rakamda anlaşmak üzere yapılan görüşmeler devam ediyor.
Galatasaray daha önce de 28 yaşındaki Rumen futbolcunun peşindeydi. Orta saha oyuncusu aynı zamanda İngiliz ekiplerinden Leeds United ile de görüşüyor.
Galatasaray’da Transferler Devam Ediyor

Göztepe’den 2.20 milyon Euro’ya transfer edilen Alpaslan Öztürk ile Kasımpaşa ile 2.30 milyon Euro’ya anlaşma imzalanan Aytaç Kara’nın sarı kırmızılı forma giyeceği kesinleşti. Fatih Terim önderliğinde transfer görüşmeleri devam ediyor. Kadroya düşünülen bir sonraki isim Girondins Bordeaux oyuncularından Yacine Adli oldu. 20 yaşındaki futbolcu daha önce Paris SG’de orta saha mevkiindeydi. Fransız ve Cezayir basını, Fatih Terim’in genç oyuncuya gösterdiği bu ilgiyi yazdı. Cezayirli gazete Le Buteur ile FootMercato, Galatasaray’ın bir süredir Yacine Adli’yi Paris SG’den beri takip ettiğini belirtti.
2000 senesinde Fransa’da doğan yıldız, 2019’da G. Bordeaux ile 4 senelik antlaşma imzaladı. Sağ ayağını kullanıyor ve 1.86 boyunda.