Vitor Pereira 5 Futbolcuyu Samandıra’ya Gönderdi

Vitor Pereira 5 Futbolcuyu Samandıra’ya Gönderdi

13 Temmuz 2021 Kapalı Yazar: 4x4FutbolGuncel

Sarı Lacivertlilerin teknik adamı Vitor Pereira, Topuk Yaylası’nda yoğun bir şekilde idmanlara devam ediyor. Deneyimli çalıştırıcı geçtiğimiz gün 5 futbolcusunu Samandıra’ya gönderdi. Bu isimler arasında Emir Miray Köksal, İsmail Yüksek, Murat Sağlam, Barış Alıcı ve Melih Bostan yer alıyor. Genç futbolcular, çalışmalarına diğer kampta devam edecek.

Önümüzdeki sezon ligde kupa kaldırma hayali için çalışmalarını ivmelendiren Fenerbahçe,  Düzce şehrinin Kaynaşlı ilçesinde yer alan Topuk Yaylası Tesisleri’nde iki gündür idmanlarını gerçekleştirmeye başladı.

Sabahları birinci ve 17.00’dan sonra ise ikinci antrenmanlarını yapan futbolcular, geçtiğimiz gün 15 dakika boyunca basın mensuplarının tesiste kendilerini izlemelerine izin verdi. Başarılı teknik direktör Vitor Pereira, Sarı Lacivertli futbolcuları antrenman, koordinasyon ve ısınma hareketleri ile başlattı. Kanarya, şut çalışması ve kuvvet ya yoğun ağırlıklı oyun sıralamasını takip etti. Daha sonra futbolcular dar alanda çift kale maç yaparak çalışmalarını noktaladı.

Teknik Adam ve Başkan Koç Toplantı Yaptı

Saatler sabah 9’u gösterdiğinde Sarı Lacivertli yöneticiler Özgür Özaktaç, Burak Kızılhan, Selahattin Baki ve Ömer Temelli, Topuk Yaylası Tesisleri’ndeydi. Fenerbahçe kulüp başkanı Ali Koç, 52 yaşındaki teknik direktör Vitor Pereira ve yönetim kurulu üyeleri toplantı yaptı. Başkan Koç, toplantı bitiminde Sarı Lacivertli futbolcular ile de sohbet etti ve daha sonrasında da taraftarları selamladı.

Fenerbahçeli Taraftarlar Yalnız Bırakmıyor

Fenerbahçeli taraftarlar, futbolcuları Topuk Yaylası Tesisleri’nde yalnız bırakmıyor. Düzce’ye bağlı Kaynaşlı’nın İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte özel güvenlik görevlileri, herhangi bir sorun yaşanmasına karşı yoğun önlemler aldı. İdmanları seyretmek için gelen futbolseverlerin ilgisi büyük. Başkan Ali Koç da bu ilgiyi görmezden gelmeyerek çalışmaları seyreden taraftarlar ile muhabbet etti. Daha sonra forma da imzalayan Başkan Koç, tesisten helikopter ile ayrıldı. Onu, Sarı Lacivertli yöneticilerden Özgür Özaktaç, Burak Kızılhan ve Ömer Temelli takip etti.

Genç Fenerbahçelilerden İsmail Yüksek, Emir Miray Köksal, Murat Sağlam, Barış Alıcı ve Melih Bostan teknik direktör Vitor Pereira’dan gelen direktif ile Samandıra’ya gittiler. Başarılı futbolcular,  idmanlarına oradan devam edecek.