GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİNDE EVİNDE 3 PUAN İSTİYOR

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİNDE EVİNDE 3 PUAN İSTİYOR

2 Kasım 2021 Kapalı Yazar: 4x4FutbolGuncel

Aslan Galatasaray bu sezon ilk yarı bitmeden 3. Derbisine 21 Kasım Pazar akşamı çıkacak. Trabzonspor derbisinde deplasmanda sahaya çıkan cimbom Galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasında da 25 Ekim Pazartesi gününde de Beşiktaş derbisinde yine deplasmanda sahaya çıkan Galatasaray ilk başta öne geçse de yine kontrolü elinde tutamadı ve maçtan 2-1 mağlup olarak ayrıldı.

Beşiktaş ile beraberlik şansını yakalamaya çok yaklaşan Galatasaray penaltı hakkını istediği gibi kullanamadı. Mostafa Mohammed penaltı vuruşunun başına geçti fakat penaltı vuruşu kaleci Ersin Destanoğlu’nun kurtarmasıyla gol olmadı.

Fatih Terim ve öğrencileri kendi evlerinde, kendi sahalarında, Ali Sami Yen NEF Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe derbisini kazanmak istiyor.

GALATASARAY’DA KRİZ GÜNLERİ GERİDE KALDI

Sarı kırmızılı Galatasaray’da sezon başında oturmamış bir takım, Avrupa Ligi’ndeki başarılar haricinde Süper Lig’de istikrar sağlanamamış bir takım olarak sahaya çıkarken son haftalarda Süper Lig’de de iyi mücadele eden bir takıma dönüştü.

Genç takımın hırsı ve fazla hevesli olması bazı hatalara neden olsa da Galatasaray 11. Hafta itibariyle kendi kadrosunu oluşturmuş bir takım olarak sahaya çıkıyor. Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova maçından sonra milli maç arasından önce deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray milli maç arasına galibiyetle girmek istiyor.

Fatih Terim her zamanki gibi hocalığını kullanarak öğrencilerine güvenmeyi tercih ediyor tüm maç süreçlerinde. Galatasaray adım adım kendini gösteren bir takım. Geçen sezonda da ilk haftalarda düşüşte olsa da son haftalarda Mayıslar Bizimdir sloganı ile daha da güçlenerek maçlara çıkan Galatasaray başarısına başarı katmıştı.

GALATASARAY’IN BAŞARI ANAHTARI

Aslan Galatasaray’ın en güven verici noktası hem oyuncusuna hem teknik ekibine uzun vadeli güven desteği. Bir maçta kötü performans gösteren oyuncusunu hemen harcamayan Galatasaray bu yönü ile büyük bir takım aslında.

Galatasaray bu sezon şampiyon olmak istiyor ve genç ekibiyle beraber bu başarısını perçinlemek için elinden geleni yapacak.