Fenerbahçe’de Gelişen Kadro Hedefleri

Fenerbahçe’de Gelişen Kadro Hedefleri

22 Ağustos 2021 Kapalı Yazar: 4x4FutbolGuncel
fenerbahçe

Fenerbahçe’de Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklı tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği üzere Süper Lig’deki ilk maçında zorlu Adana Demirspor deplasmanında çıkan sarı lacivertliler, 1 – 0’lık galibiyet ile 3 puanı almıştı. Şimdi ise yeni sezonda ilk kez lig maçında iç saha maçına çıkacak olan Fenerbahçe, rakibi Fraport TAV Antalyaspor’u yenerek 2’de 2 yapmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli futbolcularda, Serdar Dursun, Dimitris Pelkas ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’nin Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia ise sakatlığını atlattığı ve takım ile beraber çalışmalara başladığı için Fraport TAV Antalyaspor maçında kadrodaki yerini alabilecek.

Perotti Genoa’ya Dönüyor

Fenerbahçe’de bir yandan Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıkları devam ederken diğer yandan da kadro planlamaları sürüyor. Bilindiği üzere transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerde bir yandan da bazı futbolcuların takımdan ayrılması gerekiyor. Hem kadroda hem de limitte yer açmak isteyen Fenerbahçe’de takımdan ayrılacak olan futbolculardan biri de Diego Perotti. Geçen sezon başında Roma’dan transfer olan Arjantinli futbolcu, yaşadığı sakatlıktan ötürü sadece 4 maçta forma giydi ve 3 gole imza attı. Gelen son bilgilere göre ise 1 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Diego Perotti, eski takımı Genoa’ya geri dönüyor.

Diego Perotti’nin Kariyeri

Geçen sezon Fenerbahçe’de sadece 4 maçta forma giyebilen Diego Perotti, futbol kariyerine İspanya’nın Sevilla II takımında başladı. Burada 1 sezon oynadıktan sonra Sevilla’nın A takımında forma giymeye başlayan Diego Perotti, tam 4 sezon boyunca İspanyol ekibinde oynadı. Daha sonra 2013 – 2014 sezonunun ilk yarısında Arjantin’in önde gelen takımlarından Boca Juniors’a giden Diego Perotti, aynı sezonun ikinci yarısında eski takımı Sevilla’ya geri döndü.

Burada yarım sezon oynayan Diego Perotti, 2014 – 2015 sezonunda İtalya’nın Genoa takımına transfer oldu. Burada 1 sezon oynayan Arjantinli futbolcu, 2015 – 2016 sezonunda ise İtalya’nın önemli takımlarından Roma’nın yolunu tuttu. 5 sezon boyunca kariyerini Roma’da sürdüren 33 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız 2020 – 2021 sezonunda ise Fenerbahçe’ye gelmişti.