Günün İddaa Kuponu (2) 30.07.2022

Günün İddaa Kuponu (2) 30.07.2022

29 Temmuz 2022 Kapalı Yazar: Futbol Editor

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Trabzonspor – Sivasspor: KGVAR, 1.81 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu idi. Abdullah Avcı yönetiminde harika bir sezon geçirdiler mutlu sona ulaştılar. Sivasspor ise Süper Lig’de kötü bir sezon geçirdi ama Türkiye Kupası finalinde Kayserispor’u mağlup ederek şampiyonluğa ulaştılar. Bordo Mavililer, Eren Elmaı, Doğucan Haspolat ve Trezeguet gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Sivasspor ise güç kaybetti diyebiliriz. Faycal Fajr, Ahmet Oğuz, Kayode, Sefa Yılmaz ve Moussa Konate gibi isimler takımdan ayrıldı. Trabzonspor, hazırlık kampında pek iyi sinyaller vermedi. Özellikle savunmada sorunlara kamp döneminde de çare bulamadılar. Sivasspor için zor bir maç ama gol bulacaklarını düşünüyorum. Hem Trabzonspor hem de Sivasspor’dan gol beklentim var.

Zenit Lokomotiv – Moskova: : MS 1, 1.18 (iddaa) – 1.30 (Bets10) ; Zenit, bu sezon Rusya Premier Lig’de yine şampiyonluğun en güçlü adayı. Ligin ilk haftasında Khimki deplasmanında 2 puan bıraktılar ama geçen hafta Kryla Sovetov karşısında 3 golle kazanan Sergei Semak’ın ekibi, moral buldu. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Zenit, bu hafta konuk edeceği Lokomotiv Moskova karşısında da maçın net favorisi. Lokomotiv Moskova ise ilk 2 hafta sonunda galibiyet ile tanışamadı. ilk hafta Nizhny Novgorod, 2. hafta ise Rostov ile berabere kaldılar. Geçen hafta Rostov karşısında 2 kez geriye düşmelerine rağmen Miranchuk ve Maradishvili’nin golleriyle 1 puana razı oldular. Zenit, net favori olan taraf. Lokomotiv Moskova, sezona iyi başlamadı ve savunmada zaaflar ilk 2 haftada dikkat çekti. Zenit’in rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Lokomotiv Moskova’yı rahat geçerler.

Fakel – Dinamo Moskova: : MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Fakel, Rusya Premier Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında Krasnodar deplasmanında 2-2 berabere kalarak sürpriz bir sonuç almayı başarmışlardı. Geçen hafta ise aKHMAT Grozny deplasmanında ise 2-1 kaybettiler. İlk 2 maçta da galibiyet alamayan Fakel, bu hafta Dinamo Moskova karşısında 3 puan arayacak. Konuk ekip Dinamo Moskova ise sezona iyi başladı. iLK HAFTA Rostov karşısında galibiyeti kaçırdılar ama geçen hafta VTB Arena’da konuk ettikleri Torpedo Moskova’yı 4-0 ile geçerek 3 puanı kaptılar. Golcü Fedor Smolov, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Bu hafta Fakel’e konuk olacak Dinamo Moskova, maçın favorisi. Fakel deplasmanında da kazanırlar ve yenilmezlik serisini 3 maça çıkartırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.54

Bets10 Bahis Oranı: 4.88