Fenerbahçe Kalecisiz Ne Altay Bayındır Ne Berke Özer

Fenerbahçe Kalecisiz Ne Altay Bayındır Ne Berke Özer

9 Kasım 2021 0 Yazar: 4x4FutbolGuncel

Son dakika spor haberi Sarı Lacivertli ekipten geldi. Son olarak Süper Lig 2021 – 2022 sezonunun 12. mücadelesinde Yukatel Kayserispor’u kendi sahasında konuk eden Çubuklu formalılar, 2 – 2 beraberlik neticesinde 1 puanın sahibi oldu.

Kritik karşılaşmada Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayındır yaşadığı talihsiz sakatlık neticesinde kadroda yer alamadı. Alınan duyumlara göre yetenekli kaleci, Yukatel Kayserispor maçı öncesinde ilk yarıyı kapattı.

Daha sonra Sarı Lacivertli oyunculardan Berke Özer’in de sakatlanması teknik direktör Vitor Pereira’yı zora soktu. İşte Fenerbahçe’deki kaleci krizine dair merak edilen ayrıntılar…

Berke Özer’den Kötü Haber Geldi!

Fenerbahçe, bir yandan UEFA Avrupa Ligi bir yandan da Süper Lig 2021 – 2022 sezonundaki mücadelesini devam ettiriyor. Şu an için Sarı Kanarya, ligde sahip olduğu 20puan ile birlikte Fenerbahçe, Beşiktaş’ın ardından 7. olarak konumlanmış durumda.

Ligde son olarak Kadıköy’de Yukatel Kayserispor’u konuk eden Sarı Kanarya, kalecisiz kaldı. Altay Bayındır, sakatlığı nedeni ile yeşil sahaya çıkamaz iken Berke Özer’den de kötü haber geldi.

Yukatel Kayserispor’da kaleyi koruyan genç yetenek, yaşadığı bel sakatlığından dolayı Ümit Milli Takım’ın aday kadrosunda da forma giyemiyor. Teknik direktör Vitor Pereira, şu an için takımda oynatacak as kaleciye sahip değil.

Altay Bayındır Bıçak Altına Yattı

Altay Bayındır, başarılı performansı ile Sarı Lacivertli ekibin müsabakalarında kaleyi koruyordu. Ancak yaşadığı sakatlık neticesinde bıçak altına yatan genç yetenek, sezonun ilk yarısını da bu şekilde kapatmış oldu. Şimdi Fenerbahçe, as kaleci yokluğu çekerken gözler Portekizli çalıştırıcıya çevrildi.

Teknik direktör Vitor Pereira’nın önünde kaleci olarak iki seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki 2003 doğumlu genç eldiven Ertuğrul Çetin. Deneyimli hocanın bir diğer alternatifi ise yine 2003 senesinde doğan 18 yaşındaki Bartu Kulbilge.

Sarı Lacivert taraftarları, Portekizli çalıştırıcının alacağı kararı dört göz ile bekliyor. Bununla birlikte taraftarlar, sosyal medya üzerinden Altay Bayındır’a geçmiş olsun dileklerini iletmekten de geri kalmadı. Aynı zamanda Berke Özer için de taraftarlar çok sayıda paylaşımda bulundu.