BEŞİKTAŞ’A BOMBA GİBİ DÖNECEKLER

BEŞİKTAŞ’A BOMBA GİBİ DÖNECEKLER

26 Şubat 2021 Kapalı Yazar: 4x4FutbolGuncel

Siyah-Beyazlı formayla Süper Lig’in ilk yarısına damga vuran Vincent Aboubakar ve Cyle Larin, ikinci yarıda beklentilerin altında kalmıştı. BAY haftasında iyi bir dinlenme periyodu geçiren ikili, güç depolamaya devam edip yarınki Denizlispor maçında patlama yapmayı hedefliyor.

ÖZEL ÇALIŞMA YAPTILAR

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında attıkları toplamda 23 golle Süper Lig’in Siyah Beyazlı Başarılı ekibi Beşiktaş’ın sezonun birinci bölümünü zirvede kapatmasının en mühim mimarı olan Vincent Aboubakar ve Cyle Larin, ligin ikinci etabında ise beklentilerin altında kalmıştı. Aboubakar, 4 maçlık bu süreçte ancak 1 gol atarken Kanadalı oyuncu ise rakip fileleri havalandıramamıştı.

Yoğun maç trafiği nedeniyle bitap düşen iki futbolcuya, BAY haftası adeta deva benzer biçimde geldi. Geçen hafta 4 günlük süreyi dinlenerek geçiren Larin, takımla ve bireysel yapmış olduğu çalışmalarla ilk yarıdaki formuna yine ulaştı.

Eşinin doğum yapması nedeniyle geçen hafta ortasında soluğu Portekiz’de alan ve ortalama 1 hafta takımdan uzak kalan Aboubakar da bu süreçte hem ailesiyle vakit geçirdi aynı zamanda dinlenmesinin yanında yapmış olduğu hususi idmanlarla kendisini hazır tuttu.

GOL KRALLIĞI KIZIŞACAK

Takım çalışmalarında sergiledikleri etken performanslarla dikkat çeken iki futbolcunun formundan memnun olan teknik direktör Sergen Yalçın, Cenk Tosun’un sakatlığı nedeniyle yokluğunda Aboubakar ve Larin’e yarınki Denizlispor mücadelesinde beraber vazife verecek.

Golcüler, sezonun ikinci kısmına yeni bir başlangıç yapmış olup Vodafone Park’ta oynanacak maçta şovlarına kaldıkları yerden devam etmeye çalışacak. Gol krallığı yarışında Hatayspor’lu Aaron Boupendza’nın peşinde bulunan yıldızlar, 18 sayısı bulunan formda oyuncuyla arayı kapatmaya çalışacak. Ligde 12’şer golü bulunan ikili, Denizlispor maçında değişik bir zafer hedefliyor.

BEKLENEN KADRO OLUŞUYOR

Süper Lig’in Siyah Beyazlı Başarılı ekibi Beşiktaş’ta cezalı ve sakat futbolcuların mühim bölümünün takıma dönmesiyle Süper Lig’in Siyah Beyazlı Başarılı ekibi Beşiktaş hedeflenen kadro yapısına geçiş yapacak. Kale, yeniden Ersin Destanoğlu’nda olacak.

Kart cezasını tamamlayan defansın bel kemiği ve ara ara hücumda da katkı yapan Domagoj Vida, stoperde Welinton’la beraber vazife yapacak. Sakatlığını atlatan genç yıldız Rıdvan Yılmaz, maçta sol bekte olacak. Sağ bekte bonservis durumu hala muallakta olan Valentin Rosier’i oynatmaya devam edecek olan teknik ekibin, ön liberoda da Josef de Souza’nın önünde Atiba ve Ljajic kurgusunu bozması beklenmiyor.

Kanatlarda Cyle Larin ve Kevin N’Koudou’yu sahaya sürecek olan Süper Lig’in Siyah Beyazlı Başarılı ekibi Beşiktaş’ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, gol yükünü de Aboubakar’a teslim edecek.